Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

Музика

Музиката е изкуство, в категорията на музика можете да намерите това, което всички различни видове музика, класическа музика, всички видове на рок музиката, хип-хоп музика. Списък на музикален плейър, песни и текстове на песните.

---------------------------------------------------------

Ezel поредица от епизоди, колко епизода има Ezel, турската сапунена опера Ezel

Ezel е турска драма серии Парцелът се намира в Кипър, Турция С участието на Кенан Imirzalioglu, консерви дере, Yigit Özşener и Бариш Falay Качено 168 епизода от тази серия.
Ezel, турска драма серии Парцелът се намира в Кипър, Турция С участието на Кенан Imirzalioglu, консерви дере, Yigit Özşener и Бариш Falay, Качено 168 епизода от тази серия Unčar Умар - Исмаил Филиз.. е прост и честен млад мъж, посветен на своето семейство, но тримата приятели, които знае от детството Но - Baris Falay, и Дженгиз - Yigit Ozsener са двете му най-добри приятели, които смятал за свои собствени братя, и това ще даде живот, хубаво Ejšan - Консерви дере е любовта на живота си.
След дълъг престой в армията, Омар се връща у дома в Истанбул, ще се радвам най-накрая да ухажва жената на мечтите си с нея семейство. Въпреки това, съдбата е заделила по различен начин - при негово отсъствие, приятели, те са проектирани и хитър план за обир на казино, убивайки един охранител и оставяйки достатъчно на неистински доказателства, че ще подведе под отговорност и осъдени Омар на доживотен затвор, Въпреки че приятели са били откраднати милиони изграждане бизнес и частни кариера, Умар е в затвора премина през ада.! допълнение към ежедневната мисъл за да предаде на своите приятели и техните фалшиви свидетелски показания, Омер са били обект на физическо насилие от страна на охраната и директора на затвора, убеден, че с побой, за да се знае, където той и приятели скриване на откраднатите пари. В борбата Омар страда ужасно нараняване, но с помощта на Рамиз, ментор и мощен гангстер, успява да избяга от затвора.
Неговата обезобразено и неузнаваем лице, трябваше да се оперира веднага, и заедно с променящото се лице е имало промяна в личността - Омер е става Ezel носител, - Кенан Imirzalioglu, млад и успешен бизнесмен, специализирани в различни бойни техники и четене на намеренията на човека, и изключително успешна комарджия След дванадесет години на страдание , омразата му приятели е станал по-силен, и да реши като напълно непознат човек да посети Кипър, за да си отмъсти.
> Disco песни найдобрите песни за забавление
> Музика на 80те години найдобрите песни на осемдесетте години
> Найдобрите песни, джаз, джаз музика, найдобрите песни джаз
> Продажба на грамофона и купи грамофон, че

> коледни песни
> Найдобрите актьори на всички времена, актьорите, които са получили Оскар, актьори от филмите
> песни за приятелството, стихотворения за приятели, найдобрите приятелски Lyrics
> тъжни стихове
> Ezel поредица от епизоди, колко епизода има Ezel, турската сапунена опера Ezel
> найдобрите песни на Хърватия на всички времена найдобрите домашна любовни песни
> найкрасивите любовни песни на всички времена

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more