Най-добрите съвети за ежедневието

Начало Статии Езици

Музика

Музиката е изкуство, в категорията на музика можете да намерите това, което всички различни видове музика, класическа музика, всички видове на рок музиката, хип-хоп музика. Списък на музикален плейър, песни и текстове на песните.

---------------------------------------------------------

Ezel поредица от епизоди, колко епизода има Ezel, турската сапунена опера Ezel

Ezel е турска драма серии Парцелът се намира в Кипър, Турция С участието на Кенан Imirzalioglu, консерви дере, Yigit Özşener и Бариш Falay Качено 168 епизода от тази серия.
Ezel, турска драма серии Парцелът се намира в Кипър, Турция С участието на Кенан Imirzalioglu, консерви дере, Yigit Özşener и Бариш Falay, Качено 168 епизода от тази серия Unčar Умар - Исмаил Филиз.. е прост и честен млад мъж, посветен на своето семейство, но тримата приятели, които знае от детството Но - Baris Falay, и Дженгиз - Yigit Ozsener са двете му най-добри приятели, които смятал за свои собствени братя, и това ще даде живот, хубаво Ejšan - Консерви дере е любовта на живота си.
След дълъг престой в армията, Омар се връща у дома в Истанбул, ще се радвам най-накрая да ухажва жената на мечтите си с нея семейство. Въпреки това, съдбата е заделила по различен начин - при негово отсъствие, приятели, те са проектирани и хитър план за обир на казино, убивайки един охранител и оставяйки достатъчно на неистински доказателства, че ще подведе под отговорност и осъдени Омар на доживотен затвор, Въпреки че приятели са били откраднати милиони изграждане бизнес и частни кариера, Умар е в затвора премина през ада.! допълнение към ежедневната мисъл за да предаде на своите приятели и техните фалшиви свидетелски показания, Омер са били обект на физическо насилие от страна на охраната и директора на затвора, убеден, че с побой, за да се знае, където той и приятели скриване на откраднатите пари. В борбата Омар страда ужасно нараняване, но с помощта на Рамиз, ментор и мощен гангстер, успява да избяга от затвора.
Неговата обезобразено и неузнаваем лице, трябваше да се оперира веднага, и заедно с променящото се лице е имало промяна в личността - Омер е става Ezel носител, - Кенан Imirzalioglu, млад и успешен бизнесмен, специализирани в различни бойни техники и четене на намеренията на човека, и изключително успешна комарджия След дванадесет години на страдание , омразата му приятели е станал по-силен, и да реши като напълно непознат човек да посети Кипър, за да си отмъсти.
> тъжни стихове
> найкрасивите любовни песни на всички времена
> песни за приятелството, стихотворения за приятели, найдобрите приятелски Lyrics
> Найдобрите песни, джаз, джаз музика, найдобрите песни джаз
> Музика на 80те години найдобрите песни на осемдесетте години
> Продажба на грамофона и купи грамофон, че

> Disco песни найдобрите песни за забавление
> Найдобрите актьори на всички времена, актьорите, които са получили Оскар, актьори от филмите
> Ezel поредица от епизоди, колко епизода има Ezel, турската сапунена опера Ezel
> коледни песни
> найдобрите песни на Хърватия на всички времена найдобрите домашна любовни песни

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more