Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Muut

Muut kategoria sisältää sisältöä eri elämänaloilla. Täältä löydät vinkkejä urheilu, raha, taide ... Mitkä ovat terveyden hyödyt reipasta kävelyä, virkistys hoito, viestintä ja erilaiset intressit.

---------------------------------------------------------

Minkä kokoinen lumilauta minun pitäisi valita?

Minkä kokoinen lumilauta valita yhden talven urheilulajeissa u lumilautailu / u, stuntteja ja hyppyjä suoritetaan aluksella nimeltä u lumilauta / ​​u?
Yksi talven urheilulajeissa u lumilautailu / u, stuntteja ja hyppyjä suoritetaan aluksella nimeltä u lumilauta / ​​u sisälle Tiedän tarkalleen mitä laitteita valita, lumisilla rinteillä Schussing. Was turvallinen ja mukava. Kuitenkin ne, jotka ovat juuri alkaneet heidän seikkailu urheilun tai aikovat tehdä tulevaisuudessa, voi olla vaikea valita oikea lumilauta. Myytävät u Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita oikea aluksella sinulle: / u Myytävät u ensimmäinen lumilauta pituus / u on valittu ensisijaisesti ajo pysty leviämistä ja lumilautailijoiden leuassa - se sopii täydellisesti ajamiseen ja suorittaa erilaisia ​​temppuja. Ihmiset, joilla on jonkin verran kokemusta, ja sinun pitäisi valita kehittyneempi yhteisö aina leuan ja nenän. For Myytävät hyvä ratsastajille, jotka rakastavat ja tietää kuinka nopeasti ajaa korkeilla vuoristoseuduilla, paras valinta on hallitus, joka ulottuu silmän korkeus on yli pään Myytävät u kestot Snowboard naisille, sillä senttimetreinä, kuten paino: / u
40 kg paino - pituus lautanen 135-140 cm
40-50 kg - 140-145 cm
50-60 kg - 145-155 cm
60-70 kg - 150 160 cm
Yli 70 kg - 155 cm ja enemmän Myytävät u likimääräisen ajan lumilautailun miesten kanssa Koska senttimetreinä, myös painon: / u
40 kg paino - pituus paneelit 140 ja 145 cm
40-50 kg - 145-155 cm
50-60 kg - 150: 160 cm
60-70 kg - 155-165 cm
70-80 kg - 155-165 cm
80-90 kg - 160-170 cm Myytävät yli 90 kg - 165 cm ja lisää
u sopiva pituus lumilautailun lapsille on keskimäärin noin 120 cm. / u
u toinen leveys lumilauta / ​​u riippuu koosta jalat, ei. yhtä tärkeä kuin pituus seisoo pöydällä mutta ei saa ylittää leveyttä, sillä tönäisi sormet ja kantapään voi ehkäistä ja hidastaa lumilautailu leveys on tärkeä tekijä - .. erityisesti valittu sopivasti säilyttää tasapaino suorituskyvyn eri evoluution Myytävät Valintalautakunta siis riippuu monesta eri tekijöitä. Täydellisesti kokoinen lumilauta, joka on yksi ja pituuden ja leveyden mukaisesti kokemuksen tasolla, ajotyylille ja niiden fysikaaliset ominaisuudet.
> Miten tehdä kirjekuori, kirjekuori päätöksenteon ja hinta kirjekuoret
> Minkä kokoinen lumilauta minun pitäisi valita?
> Miten tehdä graffiti
> Miten neuloa kalanruoto - Kalanruotoasemat punos hiukset ja kalanruoto
> ranskalainen taidemaalari ja luettelo kulttuurinen vaikutus
> Kampaus neliö kasvojen muoto - lyhyt sivu otsatukka ja otsatukka sivuun
> Kuinka viheltää sormilla

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more