Paras neuvoja arkeen

Etusivu Artikkelit Kielet

Juhlat ja juhlapyhät

Joulukortteja ja lahjoja, joulukoristeita, suklaata ja makeisia pääsiäiseksi, postikortteja lomaillessaan.

---------------------------------------------------------

Kuinka tehdä 3D lumihiutale

Kuinka tehdä 3D lumihiutale Tämä tapa toimii lumihiutaleet hieman monimutkaisempaa kuin kaksiulotteinen leikattu paperi, mutta sisustus näyttää todella hyvältä ja vaivan arvoista ymmärrä sitä
tapa saada lumihiutaleita on vähän monimutkaisempi kuin kaksiulotteinen leikattu paperi, mutta sisustus näyttää todella hyvältä ja vaivan arvoista aikaa suorittaa lisäksi 3D lumihiutaleet helppo tehdä lasten kanssa. Hieman kärsivällisyyttä ja tietysti jotka voidaan käsitellä saksilla. kuusi, kolmiulotteinen lumihiutale on suuri kunniamerkki joulukuusi tai ikkunan. Myytävät Tulosta artikkeli pitäisi olla neliö. tarvitsevat 6 ruutua paperia.
Kukin kuudesta neliön kertaa vinosti halki pitkin mutka linjaa yhdistää kaksi vastakkaisiin päihin kortin -. Jos talletus saa täydellisen kolmio, ja leikataan etupuolelle ja suorista ne huolellisesti
leikkaus saksilla kolmea yhdensuuntaisesti kolmion -., kuten on esitetty kuvassa - tavalla, joka ei vähennä tila, joka yhdistää kaksi vastakkaista riviä jätä tilaa niiden välillä, jos ne eivät saa koskea katkoviivat, jotka kuuluvat toiselle puolelle tulee olla yhdensuuntaiset. Myytävät .. Voit helpottaa kolmio puoli taas. Näin leikata yhdellä leikkaa kaksi symmetristä riviä molemmin puolin kolmion. Mutta se voi olla vaikeaa, jos paperi on paksua eikä kovin terävät sakset. useamman sivun kerralla, on vaikea saada niitä leikata. Myytävät Aseta paperiarkki ja sijoita se kasvotusten.
keskisormi napata laatikko ja kääri rullalle. liimaa pala teippiä paperilla ei määritellyt tarkemmin. Myytävät puolestaan ​​nyt paperille. Tartu edelleen vastakkaiset suikaleita ja ne yhdistetään toisiinsa siten, että päällekkäisiä vain sarvet. liimaa teipillä kuin ennen. Myytävät Toista kunnes liität kaikki nauhat paperin. Varo yhdistää ne kaikki yhdellä kädellä - mix tape, kääntää sivun ja linkkejä muihin raitoja
Toista menetelmää ja seuraavia viisi neliö paperiarkin
Muodosta yhdessä .. lopussa kolme valmiiden muotoja niiteillä, paperin - tartu päät sormien toisaalta, ja muut katkottua -.
seuraavat kolme muotoa toisiinsa samalla tavoin
nitoa yhteen puolikkaat tähti sivustolla aiempien fuusioiden .. Sinun tähti on melkein valmis. Myytävät yhdistää yhteen tähdet käsissä, jotka ovat lähellä toisiaan ja kuuluvat kahteen eri puoli tähteä. Tämä tähti on enemmän symmetrinen muoto, ja tulet Älä hajota.
Nyt voit sisustaa joulua. Myytävät Valitse toisaalta tämän syksyn ja tehdä tähti päälle pienen reiän. Star voit ripustaa merkkijono tai väriä Mulini. Myytävät Ripusta koristeet ikkunassa tai joulukuuseen. Ota muutama tähdet paremman vaikutuksen.
> Kuinka tehdä 3D lumihiutale

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more